Retourneren

 

Annuleren/retourneren binnen 10 dagen
Afnemer heeft het recht de bestelling binnen 10 dagen te annuleren of te retourneren. Indien de bestelling nog niet door Holzem verzonden was op het moment van annulering worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien de bestelling al verzonden was zijn de gemaakte verzendkosten voor rekening van Afnemer. Indien Afnemer de bestelling (of een gedeelte daarvan) na ontvangst wil retourneren dan dient hij dit vooraf per email aan te geven. Afnemer ontvangt daarop een RMA nummer onder vermelding waarvan hij de goederen kan retourneren. De goederen dienen ongebruikt en ongeopend in de originele verpakking geretourneerd te worden voor rekening en risico van Afnemer. Beschadigde en/of geopende goederen worden niet gecrediteerd.

Retourneren buiten de termijn van 10 dagen
Indien Afnemer buiten de termijn van 10 dagen goederen wenst te retourneren dan kan dat uitsluitend indien er voldaan wordt aan de volgende voorwaarden:
• de originele  verpakking is ongeopend
• de originele verpakking is onbeschreven
• de goederen zijn niet langer dan 6 maanden geleden geleverd
Indien hieraan voldaan wordt dient Afnemer de retour vooraf per email aan te vragen. Afnemer ontvangt daarop een RMA nummer onder vermelding waarvan hij de goederen kan retourneren voor eigen kosten en risico. Na ontvangst en controle worden (indien alles in orde is bevonden) de geretourneerde goederen gecrediteerd onder inhouding van 10% retourkosten (met een minimum bedrag van € 25,00).